Termeni si conditii

General

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului dEpurtat (depurtat.ro)

Site-ul dEpurtat (depurtat.ro) este operat de societatea SC DEPURTAT SRL, cu sediul in STR. LIVIU REBREANU, NR. 6A, Sector 3, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/10323/2012, CUI RO30640605. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului dEpurtat (depurtat.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

1. Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

2. Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

2.1 Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si dEpurtat (depurtat.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.


2.2 Administratorul dEpurtat (depurtat.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

3 Frauda 

3.1 In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. dEpurtat (depurtat.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

4 Drept aplicabil 

4.1 Prin folosirea site-ului dEpurtat (depurtat.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii dEpurtat (depurtat.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

5. Disponibilitatea serviciului 

5.1 Administratorul dEpurtat (depurtat.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului dEpurtat (depurtat.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 


6. Taxe transport:

6.1  Urgent Cargus (livrare in Bucuresti si in toata tara, 1-3 zile lucratoare) 9 lei;

6.2 Probeaza/ridica din showroom (1-3 zile lucratoare) cost 0 lei;

6.3 Transport gratuit la comenzi mai mari de 149 lei.


ATENTIE!!!

6.4 Livrarea in Bucuresti si in restul tarii se face prin intermediul firmelor de curierat: Urgent Cargus in termen de 1-3 zile lucratoare, taxa de livrare este de 9 lei.

6.5 In cazul in care alegeti ca metoda de livrare: “Probeaza/ridica din showroom (1-3 zile lucratoare) cost 0 lei”, va informam ca in momentul in care comanda dvs este pregatita in sediul Crangasi/ Titan veti primi un sms.
6.6 Produsele vor fi rezervate 3 zile in sediu ales, din momentul in care primiti notificarea pe telefon. Anularea comenzii dvs, dupa cele 3 zile de rezervare, va fi anuntata printr-un sms.


7. Recomandari privind returnarea produselor:

7.1 Produsul trebuie sa fie în aceeasi stare in care l-ati primit, nepurtat, fara pete sau rupturi.

 • Pasii pe care trebuie sa ii urmati sunt urmatorii:Sunati la noi cu mentiunea ca aveti un colet de returnat, iar noi vom lua legatura cu firma de curierat Urgent Cargus si ii vom indruma in a va ridica coletul. Puteti alege o alta firma de curierat suportand dumneavoastra costul transportului.
 • Va trebui sa expediati coletul catre adresa Soseaua Virtutii, nr 148, sector 6, Bucuresti, destinatar SC DEPURTAT SRL,Produsul trebuie ambalat in cutia in care a fost trimis si impachetat intr-o coala protectoare pentru a nu deteriora cutia produsului.

- IMPORTANT! In cazul in care deteriorati cutia prin lipirea directa a awb-ului, fara a proteja ambalajul produselor se va percepe o taxa de 15 lei, contravaloarea ambalajului.

 

7.2 Costuri de returnare:

7.2.1 Va informam ca primul schimb de marime este GRATUIT. ATENTIE, nu vom suporta taxele de transport de 18 lei, in cazul in care doriti sa schimbati produsul cu alt model/culoare, pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales sau doriti returnarea produsului si restituirea banilor.

7.2.2 Taxele de transport nu vor fi suportate nici in cazul in care perechea/perechile trimise la schimb nu vi se potrivesc si doriti sa schimbati din nou, plata transportului de 18 lei va fi suportata de dumneavoastra.

7.3 Returnarea contravalorii produselor:

7.3.1 Puteti opta si pentru returnarea banilor, intr-un cont bancar, dar nu mai tarziu de 100 zile de la primirea comenzii.

7.3.2 Restituirea banilor se face in 14 zile (conform O.U.G. 34/2014, art. 13, alin. 1, 2 şi 3) de la primirea coletului in depozitul nostru. Mentionam ca banii sunt restituiti doar in baza unui cont bancar.

Returnam banii in magazin pentru comenzile efectuate online, pentru a evita costurile de transport pentru produsele achizitionate online se pot returna in magazinele DEPURTAT.

  7.4 Verificarea produselor returnate si coletelor expediate:

Toate produsele expediate si returnate sunt verificate individual, in detaliu de catre personalul specializat. Verificarea se realizeaza in prezenta camerelor de supraveghere video.

 7.5 Motive pentru refuzarea coletelor returnate:

 • depasirea perioadei de retur 100 zile de la primirea coletului;
 • ambalajul deteriorat;
 • ambalarea necorespunzatoare a produsului;
 • urme de purtare/ produse deteriorate;
 • trimiterea coletelor cu ramburs (taxe de transport sau valoarea produsului primit)

CONTRAVALOAREA PRODUSULUI RETURNAT SE RESTITUIE DOAR PRIN VIRAMENT BANCAR SAU VOUCHER VALORIC CARE ARE VALIBILITATE 24 LUNI.

 8 Discount (Vouchere)

8.1 Voucherele cu discount, sunt valabile doar produselor fara reducere.

9. Garantie

Specificatii generale

9.1 Tipuri de garantie

Produsele noastre sunt noi, achizitionate direct de la producator si sunt livrate clientilor cu toate instructiunile de intretinere in cutia producatorului. ATENTIE, se recomanda purtarea alternativa a 2-3 perechi incaltaminte intr-o perioada de timp. Produsele comercializate de dEpurtat beneficiaza de doua tipuri de garantie:

9.1.1. Garantia prevazuta de lege se aplica pe perioada de 24 de luni de la livrarea produsului daca instructiunile de intretinere si folosire au fost respectate de catre client.

9.1.2 Societatea noastră, in calitatea de vânzător, asigură calitatea produselor achiziționate.

- Pentru neconformitatea produsului, se acordă garanție de doi ani, în conformitate cu prevederile Legii nr.449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora si Ordonanței de Guvern nr.21/1992 privind protecția consumatorului. În cazul lipsei conformitații produsului, consumatorul are dreptul de a solicita vânzătorului ,repararea sau înlocuirea produsului in  termen de 15 zile de la data prezentării in magazin, în funcție de opțiunea sa, fără plata sau dacă acest lucru nu este posibil, restituir ea contravalorii produsului.

- Lipsa de conformitate aparută în termen de 6 luni de la livrare se prezumă că a existat la momentul livrării, ulterior acestui termen cumpărătorul trebuie să facă dovada existenței lipsei de conformitate.

- Mai mult, vânzătorul asigură o garanție comerciala de 100 de zile de la data achiziționării produsului, societatea noastră acceptând în acest termen, returul oricărui produs nefolosit. Nu se pot restitui produse folosite sau care prezintă urme de folosire!

- În condiții normale de utilizare acest produs este garantat pentru orice defect de fabricație pe o perioada egală cu durata medie de utilizare de 2 ani de la data achiziționării. Pentru acordarea garanției este necesară respectarea instrucțiunilor precizate mai jos.

- Daca in timpul utilizarii au fost observate defectiuni, va rugam sa completati formularul de reclamatii pe care il puteti descarca de aici.
Folosirea excesiva, anormala, ingrijirea necorespunzatoare sau lipsa ei, neglijenta, utilizarea necorespunzatoare duce la pierderea garantiei.


Riscuri ca urmare a pierderii garantiei:

 • utilizarii in conditii incorecte de catre consumator;
 • decolorarii produsului ca urmare expunerii la soare;
 • uzura excesiva a tocurilor si a fetelor talpilor datorita tocirii;
 • spalarea incaltamintei cu apa sau cu detergenti de rufe care deterioreaza textura materialului;
 • utilizarea produsului in alte conditii decat cele pentru care a fost conceput;
 • interventiile neautorizate asupra produsului.

In cazul in care produsul se deterioreaza in termen de 30 de zile de la achizitie, taxele de transport sunt suportate de dEpurtat.

Daca expira perioada de 30 de zile si produsul indeplineste toate instructiunile de intretinere, consumatorul trimite coletul catre sediul nostru (sos Virtutii nr. 148 sector 6, Bucuresti) suportand taxele de transport. De asemnea va asteptam cu produsul deteriorat in unul din sediile noastre impreuna cu formularul de reclamatii si factura fiscala.
In cazul in care produsul este achizitionat din magazin, pentru a beneficia de garantie aveti nevoie de bonul fiscal insotit de formularul de reclamatii.


IMPORTANT printati si trimiteti alaturi de produsul defect si "Formularul de Reclamatii" completat cu date corecte, doar in cazul in care depasiti perioada de 30 de zile.
Receptionarea coletului in sediul nostru se face de departamentul specializat, intreaga procedură durează maxim15 zile de la primirea coletului.
Depurtat acorda o garantie legala conform legei O.U.G. 34/2014, Legea 449/2003, O.G. 21/1992, republicata, cu conditia respectarii recomandarilor de utilizare si intretinere.

9.2 Instructiuni de utilizare si intretinere

- După fiecare purtare, încălțamintea se pune pe șanuri potrivite ca mărime și formă. Pentru a crea condiții optime de purtare și a mări durata de folosire, se recomandă purtarea alternativă a 2-3 perechi de încălțăminte.

- Se interzice spălarea încălțămintei în mașina de spălat sau contactul îndelungat cu apa. Udarea puternică a fețelor cu apă sau alte lichide poate duce la dezlipirea încălțămintei, deteriorarea fețelor și implicit la pierderea garanției produsului. Fața încălțămintei se va feri de lovituri directe sau înțepături.

- Încălțămintea se usucă lent, ferită de surse directe de căldură. Se impune folosirea încălțătorului pentru evitarea deteriorării premature a încălțămintei în zona călcâiului. Pentru a proteja pielea dumneavoastră de acțiunea substanțelor chimice, încălțămintea este vopsită cu culori vegetale, ca urmare vopseaua interioară poate migra. Acesta nu este un defect.

- Încălțămintea din piele se curăță de praf cu o cârpă moale uscată sau îmbibată în apă curată, fără a se folosi detergenți, solvenți, înălbitori sau orice alte produse chimice. Acestea pot deteriora ireversibil aspectul pielii. Se interzice spălarea produselor din piele în mașina de spălat indiferent de tipul mașinii de spălat sau de programele opționale ale acesteia.

- În cazul în care produsul s-a udat în condiții de utilizare normale (ploaie,ninsoare), ștergeți-l cu o cârpă moale, uscată și lăsați-l la uscat la temperatura camerei, ferit de surse directe de căldură (radiatoare, aragazuri, uscătoare, etc).

- Feriți produsul dumneavoastră din piele de obiecte care pot provoca zgârieturi, arsuri, perforări sau orice acțiune fizică de natură să-l deterioreze.

- Încalțămintea cu fețe din piele întoarsă nu se spală cu apă deoarece pot rămâne pete. Pentru curățire se va folosi o loțiune specială pentru acest tip de piele. Încălțămintea cu fețe din  material textil se curăță cu o cârpă umedă folosind apă călduță și soluție slabă de săpun sau folosind soluție contra petelor specială pentru țesături textile.

- Garanția devine inaplicabilă și societatea noastră nu poate fi făcută răspunzătoare de niciun fel de defect ce poate apărea datorită procesului de curățare/spălare, realizat cu nerespectarea instrucțiunilor indicate pe eticheta interioară și în prezentul certificat de garanție, depozitării în condiții de umiditate, deteriorării, decolorării ca urmare a expunerii la soare sau alte surse puternice de căldură, reparării sau modificării făcute de persoane neautorizate, utilizării în condiții improprii, altele pentru care produsul a fost proiectat.

- Denumirea, modelul, codul produsului, data cumpărării, prețul, adresa magazinului ce se găsesc pe bonul de casă sau FF, alături de predarea produsului cu deficiențe, reprezintă elementele esențiale de care societatea noastră are nevoie pentru soluționarea oricărei reclamații ulterioare. Garanția se oferă după constatarea deficiențelor.

10. Confidentialitate

10.1 Datele solicitate

Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR - General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, dEpurtat (depurtat.ro) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Site-ul dEpurtat (depurtat.ro) este operat de societatea DEPURTAT SRL, cu sediul in Soseaua Virtutii Nr 148, Sector 6. OP.56, Bucuresti, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/10323/2012.

dEpurtat (depurtat.ro) este un Operator al datelor cu caracter personal pe care dvs. (persoana vizata) ni le transmiteti.

10.2 De ce avem nevoie de date

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a va putea furniza Serviciile, cu urmatoarele scopuri:

 • Pentru prelucrarea comenzii si furnizarea produselor si serviciilor dorite;
 • Pentru evaluarea produselor si serviciilor pe care vi le furnizam;
 • Pentru a va oferi acces la functionalitatile site-ului in calitate de utilizator inregistrat;
 • Pentru administrarea site-ului
 • Pentru analiza si imbunatatirea site-ului, a ofertei comerciale si a publicitatii pe care o desfasuram;
 • Pentru a va oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promotii;
 • Pentru a va transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
 • Pentru a va transmite oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea dEpurtat (depurtat.ro), in cazul in care v-ati exprimat acordul in acest sens.

10.3 Ce vom face cu datele

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societatii. Gazduirea si stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul Romaniei.

Putem furniza datele dvs. cu caracter personal altor companii cu care ne aflam in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate in acest document. Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar dEpurtat (depurtat.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Vom dezvalui informatii daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dvs. pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatilor. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea.

10.4 Cat timp pastram datele

Vom stoca informatiile dvs. atat timp cat ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar pentru a va putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitari trimise catre dEpurtat (depurtat.ro) prin email la adresa contact@depurtat.ro sau utilizand optiunile disponibile in contul de utilizator de pe site, ne puteti solicita anularea contului de utilizator si stergerea sau anonimizarea datelor.

Orice date cu caracter personal pe care le detinem in scop de marketing le vom pastra pana in momentul in care ne anuntati ca nu mai doriti sa primiti aceste informari.

10.5 Care sunt drepturile dvs.

In cazul in care considerati ca orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le detinem sunt incorecte sau incomplete, aveti posibilitatea sa solicitati consultarea, rectificarea sau stergerea acestor informatii. Ne puteti contacta in acest sens prin email la adresa contact@depurtat.ro.

In cazul in care doriti sa reclamati modul in care am gestionat datele dvs., va rugam sa ne contactati pe email la adresa contact@depurtat.ro. Vom analiza reclamatia dvs. si vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.


Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@depurtat.ro