Returnare

Politica de returnare

Vom fi raspunzatori pentru orice deficiente ale produsului daca, din orice motiv, produsul nu este primit in stare perfecta sau nu corespunde masura aleasa. Ne contactati telefonic sau pe e-mail pentru a returna articolul iar noi va vom trimite altul in cea mai scurta perioada de timp, fara niciun cost suplimentar.

Nu vom suporta taxele de transport in cazul in care nici perechea/perechile trimise la schimb nu vi se portivesc si doriti sa schimbati din nou, in acest caz, plata transportului de 18 lei va fi suportata de dumneavoastra, doar primul retur fiind gratuit.

Nu vom suporta taxele de transport in cazul in care doriti sa schimbati articolul, pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales sau doriti returnarea produsului si restituirea banilor. 

Restituirea banilor se face in baza unui cont bancar ,iar taxa de transport privind returnarea produsului va fi suportata de dumneavoastra. Puteti solicita sa ridicam noi coletul contra sumei de 18 lei. 

Pasii pe care trebuie sa ii urmati sunt urmatorii:

1. Produsul trebuie ambalat in cutia in care a fost trimis si impachetat intr-o coala protectoare pentru a nu deteriora cutia produsului.

2. Sunati la noi cu mentiunea ca aveti un colet de returnat,iar noi vom lua legatura cu firma de curierat si ii vom indruma in a va ridica coletul. In situatia in care ati ales ca metoda de livrare Prioripost, va trebui sa expediati coletul catre noi la adresa Soseaua Virtutii, nr 148, sector 6, Bucuresti, destinatar SC DEPURTAT SRL, urmand a achita o taxa de aproximativ 3-5 lei.

VOR FI REFUZATE COLETELE TRIMISE DE DUMNEAVOASTRA RETUR DACA ACESTEA NU SUNT AMBALATE CORESPUNZATOR (INTR-UN MOD IN CARE SA NU FIE AFECTATA CUTIA PRODUSULUI ) SAU INCALTAMINTEA ARE URME DE PURTARE.

Aveti posibilitatea de retur in termen de 14 zile de la achizitionarea produsului.

Produsele au 30 de zile garantie.


 

  
  
  
  
Program magazine
dEpurtat Titan
Luni - Sambata: 900 - 2100
Duminica: 900 - 1800
dEpurtat Crangasi
Luni - Vineri: 1000 - 2000
Sambata: 1000 - 1800
Duminica: Inchis
Servicii clienti
FAQ
Livrare si transport
Politica de returnare
Termeni si conditii
Confidentialitate
ANPC
Vrei un job?
Contul meu
Login
Creeaza cont nou
Vezi cosul
Comenzile mele
Produse favorite
Ne gasesti si aici

dEpurtat.ro on Facebook

Abonare newsletter
Primeste ofertele noastre pe email!
Contact
+40 212 203 300
contact@depurtat.ro
Showroom Titan

Showroom Crangasi