Returnare

Schimb de marime / Retur

Produsul trebuie sa fie în aceeasi stare in care a fost primit, fara urme de purtare.

  1. Contactati-ne telefonic privind returul, la numarul 0212203300;
  2. Produsul trebuie returnat in cutia in care a fost trimis si impachetat intr-o coala, folie de plastic, punga. In cazul in care deteriorati cutia prin lipirea directa a awb-ului, se va percepe o taxa de 15 lei.

Costuri de returnare:

Primul schimb de marime este GRATUIT. Nu vom suporta taxele de transport de 18 lei (national) sau 10 lei (Bucuresti), in cazul in care doriti sa schimbati produsul cu alt model/culoare, pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales, sau doriti returnarea produsului si restituirea banilor. Shimbul de marime gratuit este valabil o singura data.

In situatia in care ati ales ca metoda de livrare serviciul Prioripost, nu puteti beneficia  de transport gratuit. Se va achita o taxa de aproximativ 5-10 lei la Posta Romana sau puteti alege o alta firma de curierat suportand dumneavoastra costul transportului. Va trebui sa expediati coletul catre adresa Soseaua Virtutii, nr 148, sector 6, Bucuresti, destinatar SC DEPURTAT SRL.

Vreau banii inapoi:

Banii sunt restituiti in baza unui cont bancar in 3-14 zile lucratoare, de la primirea returului. Puteti returna produsul si primi banii, si in unul din cele doua magazine, (https://www.depurtat.ro/contact). Nu se pot trimite banii prin curier sau posta romana.

Motive pentru refuzarea coletelor returnate:

  • depasirea perioadei de retur (14 zile de la primirea coletului);
  • ambalajul deteriorat;
  • ambalarea necorespunzatoare a produsului;
  • urme de purtare/ produse deteriorate;
  • trimiterea coletelor cu ramburs (taxe de transport sau valoarea produsului primit).

Produsele au 30 de zile garantie.