Garantie

Toate produsele vandute de dEpurtat beneficiaza de garantie.

Produsele noastre sunt noi, achizitionate direct de la producator si sunt livrate clientilor cu toate instructiunile de intretinere in cutia producatorului.
ATENTIE, se recomanda purtarea alternativa a 2-3 perechi incaltaminte intr-o perioada de timp.
Produsele comercializate de dEpurtat beneficiaza de doua tipuri de garantie:

1. Garantia comerciala se aplica in cazul in care consumatorul sesizeaza neconformitate in primele 30 zile de la achizitionarea produsului.

2. Garantia prevazuta de lege se aplica pe perioada de 24 de luni de la livrarea produsului daca instructiunile de intretinere si folosire au fost respectate de catre client.

Daca in timpul utilizarii au fost observate defectiuni, va rugam sa completati formularul de reclamatii pe care il puteti descarca de aici.
Folosirea excesiva, anormala, ingrijirea necorespunzatoare sau lipsa ei, neglijenta, utilizarea necorespunzatoare duce la pierderea garantiei.

Riscuri ca urmare a pierderii garantiei:

  • utilizarii in conditii incorecte de catre consumator;
  • decolorarii produsului ca urmare expunerii la soare;
  • uzura excesiva a tocurilor si a fetelor talpilor datorita tocirii;
  • spalarea incaltamintei cu apa sau cu detergenti de rufe care deterioreaza textura materialului;
  • utilizarea produsului in alte conditii decat cele pentru care a fost conceput;
  • interventiile neautorizate asupra produsului.

Va reamintim ca perioada de retur este de 14 zile de la achizitionarea produsului. In cazul in care produsul se deterioreaza in termen de 30 de zile de la achizitie, taxele de transport sunt suportate de dEpurtat.

Daca expira perioada de 30 de zile si produsul indeplineste toate instructiunile de intretinere, consumatorul trimite coletul catre sediul nostru (sos Virtutii nr. 148 sector 6, Bucuresti) suportand taxele de transport. De asemnea va asteptam cu produsul deteriorat in unul din sediile noastre impreuna cu formularul de reclamatii si factura fiscala.
In cazul in care produsul este achizitionat din magazin, pentru a beneficia de garantie aveti nevoie de bonul fiscal insotit de formularul de reclamatii.
IMPORTANT printati si trimiteti alaturi de produsul defect si "Formularul de Reclamatii" completat cu date corecte, doar in cazul in care depasiti perioada de 30 de zile.
Receptionarea coletului in sediul nostru se face de departamentul specializat, intreaga procedură durează aproximativ 15 zile de la primirea coletului.
Depurtat acorda o garantie legala conform legei O.U.G. 34/2014, Legea 449/2003, O.G. 21/1992, republicata, cu conditia respectarii recomandarilor de utilizare si intretinere.