Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului dEpurtat (depurtat.ro).

Site-ul dEpurtat (depurtat.ro) este operat de societatea DEPURTAT SRL, cu sediul in Soseaua Virtutii Nr 148, Sector 6. OP.56, Bucuresti, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/10323/2012.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe dEpurtat (depurtat.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii dEpurtat (depurtat.ro) in urmatoarele scopuri:
  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea dEpurtat (depurtat.ro) si a tertilor cu care dEpurtat (depurtat.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe dEpurtat (depurtat.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar dEpurtat (depurtat.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email webmaster@example.com/span>.
  
  
  
  
Program magazine
dEpurtat Titan
Luni - Sambata: 900 - 2100
Duminica: 900 - 1800
dEpurtat Crangasi
Inchis pentru renovare
in perioada: 01.03.2018 - 31.03.2018
Servicii clienti
FAQ
Livrare si transport
Politica de returnare
Termeni si conditii
Confidentialitate
ANPC
Vrei un job?
Contul meu
Login
Creeaza cont nou
Vezi cosul
Comenzile mele
Produse favorite
Ne gasesti si aici

dEpurtat.ro on Facebook

Abonare newsletter
Primeste ofertele noastre pe email!
Contact
+40 212 203 300
contact@depurtat.ro
Showroom Titan

Showroom Crangasi
Inchis pentru renovare in perioada: 01.03.2018 - 31.03.2018